View unanswered posts | View active topics It is currently Tue Jun 25, 2019 5:58 am



Reply to topic  [ 5 posts ] 
autologin not working on chrome? 
Author Message

Joined: Wed Dec 19, 2007 6:51 am
Posts: 428
Location: denver
Post autologin not working on chrome?
Just wanted to see if I was the only one. It started about a week ago, the autologin just stopped working, gotta log in by hand everytime i come to the site


Mon Jul 16, 2012 5:21 am
Profile
ALDJ Sith
User avatar

Joined: Mon Dec 17, 2007 7:23 pm
Posts: 3122
Location: Briz Vegas, England
Post Re: autologin not working on chrome?
Mine is fine, Im on 10.5.8 OSX with the most recent Chrome version

_________________
http://www.soundcloud.com/guy_the_rev
iTunes Podcasthttp://itunes.apple.com/gb/podcast/the-brap-fm-radio-archives/id423767439
Image
http://soundcloud.com/guytherev/bread-and-butter-november-2011

Click here to see it on Mixcloud



Mon Jul 16, 2012 8:43 am
Profile
ALDJ Hero
User avatar

Joined: Tue Mar 13, 2007 4:24 pm
Posts: 6199
Location: Crouched behind a desk...
Post Re: autologin not working on chrome?
fine here...

_________________
Cmore Trix on Soundcloud
Cmore Trix on Twitter

“There is absolutely no one, apart from yourself, who can prevent you, in the middle of the night, from sneaking down to tidy up the edges of that hunk of cheese at the back of the fridge.” - Boris Johnson

43 61 72 70 65 20 64 69 65 6d


Mon Jul 16, 2012 10:56 am
Profile WWW
ALDJ Hero
User avatar

Joined: Wed May 26, 2010 11:09 pm
Posts: 1264
Location: Los Angeles
Post Re: autologin not working on chrome?
works fine for me on a windows machine

_________________
Straight West Coastin'

Gear: iMac Core i7 27", Denon DN-X1600, NI Kontrol X1, Technics 1210 x2, NI Maschine, iPad (Lemur), Akai APC40

Soundcloud: http://www.soundcloud.com/RIP_KING

Latest Mix:

Click here to see it on Mixcloud



Tue Jul 17, 2012 7:48 pm
Profile WWW

Joined: Wed Dec 19, 2007 6:51 am
Posts: 428
Location: denver
Post Re: autologin not working on chrome?
I think it had something to do with the chrome beta release. I had been on their beta branch and I think around the same time I realized that some google sites were also always asking me to log back in. Uninstalled and went back to the main branch and now all seems well


Wed Jul 25, 2012 9:56 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 5 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.